Κοπή πίτας 2020 Mellitus Celiac

Κοπή πίτας 2020 Mellitus Celiac

Κοπή πίτας 2020 Mellitus Celiac – Συλλόγου Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη και Κοιλιοκάκη Πρέβεζας

Υποδεχθήκαμε φέτος το 2020, με την κοπή της βασιλόπιτας χωρίς γλουτένη (φυσικά) και με τη συντροφιά νέων μελών στο σύλλογό μας.

Το απόγευμα της Κυριακής 2ας Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο του Cafe-Bar DIEM ESPRESSO BAR στην παραλία της Πρέβεζας μαζευτήκαμε για να κόψουμε τη βασιλόπιτα του συλλόγου και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και σκέψεις μεταξύ μας.

Κοπή πίτας 2020 Mellitus Celiac 04 Κοπή πίτας 2020 Mellitus Celiac 06

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας, ανακοινώσαμε στα μέλη μας τη χορηγία προς το σύλλογο από τους 1) Κτενά Κωνσταντίνο (εκ Λευκάδας) του ποσού των 250 Ευρώ και 2) την εταιρεία PowerShield (εξ Ιωαννίνων) του ποσού 250 Ευρώ, τα οποία μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μοιράστηκαν με τη μορφή δωροεπιταγών στα παιδιά-μέλη του συλλόγου μας. Τα παιδιά μας αυτά είχαν πετύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις τα τελευταία δύο έτη.

Έτσι, το συνολικό πόσό των 500 Ευρω διανεμήθηκε στους γονείς των παιδιών, με τη συνοδεία των καλύτερων ευχών από εμάς για ένα επιτυχημένο και δημιουργικό μέλλον, γεμάτο με υγεία, δύναμη και πολλές πολλές επιτυχίες.

Τα τρία φλουριά της -χωρίς γλουτένη και με ελάχιστη ζάχαρη-  βασιλόπιτάς μας, συνοδευόταν από δώρα με την ευγενική χορηγία των δύο από το κατάστημα “ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ” στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας και το ένα από το φαρμακείο της κας Κατσαμώρη Ελεάνας.

Σημαντική ήταν και η προσφορά του καταστήματος DIEM ESPRESSO BAR, στην όλη διοργάνωση, φιλοξενία και στη δωρεάν προσφορά ροφημάτων προς τα μέλη μας τη βραδιά αυτή.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.

Τόσο ο διαβήτης τύπου 1 όσο και η κοιλιοκάκη, αποτελούν δύο χρόνιες αυτοάνοσες νόσους, με όσα συνεπάγεται αυτό για το άτομο που ασθενεί.

Η βραδιά αυτή έφερε κοντά τα νέα μέλη του συλλόγου. Οι μικροί και οι μεγάλοι σε ηλικία νέοι φίλοι μας γνωρίστηκαν με τους παλαιότερους. Τα χαμόγελα αρχίσαν να μοιράζονται και οι ιστορίες ξεκίνησαν να εξιστορούνται μεταξύ τους.

Για εμάς, ως σύλλογος, αυτός είναι ο κύριος σκοπός μας. Η ύπαρξη της αλληλεγγύης μεταξύ μας. Προσπάθεια στήριξης των νεότερων από τους παλαιότερους και δημιουργία δεσμών φιλίας, κατανόησης και υποστήριξης.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται σε όλους μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Enter your keyword